full screen background image

Poliţiştii şi-au sărbătorit colegele cu un spectacol artistic şi flori

În data de 8 Martie, la nivel internaţional se celebrează Ziua Internaţională a Femeii. O zi dedicată celor cărora fiecare din noi le datorăm viaţa şi dezvoltarea noastră.

Mai mult ca oricând, de 8 Martie conştientizăm că avem lângă noi o mamă, o soră, o bunică, o fiică, o soţie sau , de ce nu o colegă, care face ca existenţa noastră să aibă sens, care prin gingăşie şi feminitate desăvârşeşte lumea şi universul interior al fiecăruia.

Poliţiştii suceveni au ţinut să le ofere colegelor de muncă câteva momente speciale premergător Zilei de 8 martie şi au organizat cu sprijinul Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea 1 Suceava, Corpului Naţional al Poliţiştilor – Biroul Teritorial Suceava şi SNPPC Suceava un spectacol artistic la sala de festivităţi a IPJ Suceava.

Au participat Ansamblul “Ciprian Porumbescu” şi artişti consacraţi, spectacolul oferind momente artistice şi emoţionale celor peste 200 de femei poliţist.

La această data, la nivelul IPJ Suceava îşi desfăşoară activitatea 256 de doamne agent sau ofiţeri de poliţie şi 34 de doamne încadrate ca personal contractual.

Toate doamnele au primit flori, iar poliţistele au fost felicitate pentru munca pe care o depun zilnică în slujba comunităţii.

POLIŢIŞTII SUCEVENI UREAZĂ TUTUROR DOAMENELOR ŞI DOMNIŞOARELOR LA MULŢI ANI ŞI O PRIMAVARĂ PLACUTĂ!

comments

comments




Leave a Reply

avatar