full screen background image

Consiliul Județean a participat la Târgul de turism de la Budapesta

În perioada 2-5 martie 2017, Consiliul Județean Suceava a participat la Târgul de turism “Utazas 2017″ din Budapesta în cadrul standului României, organizat de Ministerul Turismului, alături de alți 31 de expozanți, reprezentând agenții de incoming, destinații turistice şi prestatori de servicii turistice, consilii județene și primării, unde a prezentat, în premieră, oferta turistică a Bucovinei.

Tradițiile și meșteșugurile zonei noastre au fost promovate prin prezența în cadrul Târgului a unui meșter popular din Bucovina care a oferit demonstrații de pictură icoane și ouă.

Au fost prezentate programele turistice “Paștele în Bucovina”, “Hora Bucovinei”, “Întâlniri Bucovinene” și “Vacanțe în Bucovina”.

Special pentru acest eveniment a fost prezentată broșura ”Mănăstirile din Bucovina” în limba maghiară.

Circuitele de turism activ au fost evidențiate prin intermediul hărților turistice, broșurilor de prezentare a stațiunilor turistice Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului.

Pentru atragerea spre Bucovina a turiștilor maghiari care vizitează Transilvania, urmează a fi identificate circuite turistice, care să pună în evidență cele două destinații.

Cei care au vizitat standul nostru s-au arătat foarte interesați de programele promovate de Consiliul Judeţean Suceava, de monumentele UNESCO, de infrastructura pentru tratament si recreere (domeniile schiabile și balneare), precum și de tradițiile, meșteșugurile și gastronomia zonei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar