full screen background image

Şofer din Neamţ prins conducând cu 153 km/h în Cumpărătura

În perioada 3 – 5 martie, Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat acţiuni pe raza județului, pe linia combaterii excesului de viteză, a depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice, precum şi a celor care încalcă legislaţia rutieră.

Au fost constatate 10 infracțiuni, fiind alicate 563 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 228.463 de lei, din care 280 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Poliţiştii au reţinut 22 de permise de conducere (8 pentru depăşirea vitezei) şi au reţinut 11 certificate de înmatriculare.

În cadrul acşiunii, 411 conducători auto au fost supuşi probei cu cu aparatul etilotest.

Un bărbat de 35 de ani, din județul Neamţ, a fost depistat de aparatul radar în timp ce circula cu autoturismul, pe DN 2, pe raza localității Cumpărătura, cu viteza de 153 km/h în localitate. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere.

Un bărbat de 28 de ani, din judeţul Cluj, a fost depistat de aparatul radar în timp ce circula cu autoturismul, pe DN 17, pe raza localității Stroieşti, cu viteza de 101 km/h în localitate. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere.

Un tânăr, de 21 de ani, din comuna Vadu Moldovei, a condus autoturismul, pe DJ 208E, pe raza comunei Dolhești, având o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără a poseda permis de conducere, vehiculul fiindu-i încredințat spre a fi condus de proprietarul mașinii, un bărbat, de 28 de ani, din aceeași localitate, pasager în autoturism. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar