full screen background image

Despre Centrul Educațional ECCE, cu Gabriel Cramariuc!

Entuziasm – Curiozitate – Creativitate – Excelență… sau, mai pe scurt, ECCE. S-a născut din aceste valori și își dorește să promoveze aceste valori.

Cu toții ne dorim lucruri adevărate, vrem experiențe constructive, vrem cultură și spiritualitate rafinată. Și astfel, Gabriel Cramariuc, alături de o echipă de specialiști în domeniul educației, a înființat Centrul Educațional ECCE.
Centrul propune experiențe de învățare autentică pentru elevi, profesori, părinți, antreprenori, și aduce în prim plan oameni consacrați în domeniile lor, oameni tineri și entuziaști, oameni care vor să schimbe comunitatea, oameni care își doresc progresul.

Gabriel Cramariuc a fost, în această dimineață, în studioul Viva FM, alături de matinalii Andrada și Călin, și a vorbit despre Centrul Educațional ECCE!

Centrul educațional ECCE a apărut din dorința de a oferi, în mod complementar sistemului de învățământ de stat, o abordare cât mai apropiată de necesitățile cu care se confruntă copiii în prezent și anume:

– Nevoia de a se dezvolta în mod individual prin activități personalizate în vederea îmbunătățirii continue
– Nevoia de a se descoperi și de a-și exploata întreg spectrul aptitudinal în vederea identificării și consolidării zonelor de excelență individuale
– Nevoia de a petrece un timp de calitate în compania copiilor de aceeași vârstă împărtășind interese comune și învățând prin joc
– Nevoia de a răspunde calitativ la provocările zilnice reprezentate de temele pentru acasă, sub supravegherea unui personal specializat, într-un mediu stimulativ și reconfortant

Pentru a veni în sprijinul tuturor acestor nevoi, Centrul educațional ECCE promovează valori culturale și științifice printr-o ofertă educațională modernă și individualizată, adoptând atât metode educaționale consacrate cât și metode neconvenționale în vederea stimulării entuziasmului, curiozității și creativității copiilor în drumul lor spre excelență.

Centrul educațional ECCE își propune prin abordarea personalizată pe care o oferă să dezvolte copiilor încrederea, gândirea critică și logica, inteligența emoțională, comunicarea și lucrul în echipă.

Mai multe detalii despre ECCE și despre înscrieri, găsiți aici: http://www.ecce.org.ro/  sau pe pagina de Facebook a centrului educațional: https://www.facebook.com/centrulECCE/?fref=ts.

comments

comments




Leave a Reply

avatar