full screen background image

Deputat Maricela Cobuz: “România anilor viitori să fie un spațiu favorabil femeii!”

Deputatul de Suceava, Maricela Cobuz, a susținut, astăzi, o declarație politică în Ședința de Plen a Camerei Deputaților, cu privire la forța politică pe care o reprezintă Organizația Femeilor Social Democrate.

În cadrul declarației, deputat dr. Maricela Cobuz a precizat:

“Împreună suntem una dintre cele mai importante structuri organizatorice a PSD. Suntem o forță politică, o voce a electoratului feminin. Am contribuit, în anul 2016, la toate luptele importante duse de organizația PSD – iar victoriile istorice obținute ni se datorează și nouă. Suntem o parte vitală a PSD – partid care muncește, care-și asumă eforturi uriașe, care obține întotdeauna rezultate.

Pentru anii următori, ca președinte a organizației municipale Suceava și ca parlamentar, îmi doresc să transform OFSD în forța care schimbă condițiile de viață și de muncă ale femeii. Sunt pași importanți pe care societatea românească trebuie să-i facă pentru ca ”Femeia în România” să aibă drepturi depline, să fie protejată de orice fel de discriminare de gen, să aibă salariu egal cu al bărbatului, să se bucure de toate formele de sprijin de care are nevoie pentru a-și susține simultan cariera și familia, pentru a-și proteja sănătatea și pentru a-și pune în valoare abilitățile.

Astăzi, femeia în România este vulnerabilă, supusă riscului sărăciei, încă dezavantajată pe piața muncii, încă insuficient susținută de stat. De le noi pot veni acele propuneri, acele politici și, mai ales, acea voință care să miște lucrurile și să declanșeze în societate schimbările necesare, pentru ca viața femeii să se schimbe major. De la noi trebuie să vină impulsul și energia pentru că, prin acțiunea guvernării la care participăm, România anilor viitori să fie un spațiu favorabil femeii.

Împreună facem posibile cele mai dificile schimbări și cele mai ambițioase realizări – așa cum am făcut-o de atâtea ori!”

comments

comments




Leave a Reply

avatar