full screen background image

Propunerea săptămânii 06-12 MARTIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ANDRA – La Refren

Andra revine în atenția publicului cu multe surprize muzicale. Artista a avut 3 zile de concerte la Sala Palatului din București și a lansat în același timp și albumul intitulat “Iubirea Schimbă Tot”.
În cadrul acestui album regăsim și piesa “La Refren”, care va beneficia în curând de un videoclip. Reacțiile pozitive pe care artista le-a primit din partea publicului au determinat ca piesa “La Refren” să reprezinte un nou single extras de pe album. Se pare astfel că și acest album, al 13-lea din întreaga carieră, îi poartă noroc Andrei.
Dacă îți place piesa “La Refren”, o poți vota, iar ea va intra în playlist-ul Viva FM!

  • ED SHEERAN – Castle On The Hill

Fără să greșim, putem spune că Ed Sheeran este unul dintre artiștii momentului. Britanicul a lansat la începutul lunii martie albumul DIVIDE, cel de-al treilea din cariera sa, pe care regăsim și piesa “Castle On The Hill”, cu versuri ușor de reținut și o linie melodică ce a prins bine la public. O poveste de viață spusă în versuri, cam acesta poate fi rezumatul piesei care a ajuns fără probleme pe locul întâi în topurile muzicale din 41 de țări. Ed Sheeran doboară astfel și recorduri, “Castle on the hill” fiind piesa cu cele mai multe vizualizări pe platforma muzicală Spotify (50 de milioane, din întreaga lume). Dacă vrei să o asculți și la Viva FM, acordă-i votul tău!

 

  • ENRIQUE IGLESIAS FT. DESCEMER BUENO – Subeme La Radio

Primăvara este anotimpul în care se decide, definitiv, care sunt piesele ce vor deveni hit-urile verii ce urmeză. Cu peste 37 de milioane de vizualizări la doar 10 zile de la lansare, piesa “Subeme La Radio” se încadrează perfect în această categorie. Videoclipul piesei este realizat în același stil cu care ne-a obișnuit Enrique Iglesias, acest lucru și deoarece regizorul este același ca în cazul videoclipului pentru hit-ul “Bailando” (Alejandro Perez). Acesta pare să fie și rețeta succesului deoarece artistul a colaborat și pentru această piesă cu Descemer Bueno, o altă asemănare cu Bailando. Dacă ești de părere că merită să se audă la Viva FM, vorează piesa mai jos!

Votează melodia preferată!

comments

comments




Leave a Reply

avatar