full screen background image

Lemn transportat fără documente, confiscat de poliţiştii din Marginea

Pe data de 2 martie 2017, la ora 14.00, agenţi din cadrul Postului de Poliție Marginea, au oprit pentru control, pe un drum comunal neclasificat din localitate, o autoutilitară care transporta material lemnos.

Maşina era condusă de un bărbat, de 27 de ani, din comuna Condăreni, județul Botoșani, care nu avea documente legale pentru materialul lemnos.

În urma inventarierii efectuată de lucrători din cadrul Ocolului Silvic Marginea, s-a constatat că şoferul transporta cantitatea de 2,60 mc lemn.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional ,conform art.19, al.1, lit. B, din L. 171/2010, materialul lemnos în valoare de 169 de lei fiind confiscat.

De asemenea, s-a procedat la indisponibilizarea autoutilitarei, în curtea Poliției Municipiului Rădăuți.

Poliţiştii atrag atenţia asupra respectării legislaţiei în domeniul silvic, acţiuni şi controale în vederea celor care comit delicte silvice urmând a fi desfăşurate şi în perioada următoare în vederea identificării şi tragerii la răspundere a celor care încalcă normele în vigoare, a transmis, pentru VIVA FM, șeful Poliției Rurale Marginea, comisar șef de poliție Daniel Andrei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar