full screen background image

Buchet de mărţişoare muzicale cu ocazia Zilei Femeii, la Rădăuţi

Duminică, 5 martie, începând cu ora 18.00, profesorul Adrian Şerban, împreună cu orchestra Casei de Cultură Rădăuţi, va oferi un ,,Portativ în alb şi roşu”, un buchet de mărţişoare muzicale, cu ocazia Zilei Femeii.

În program se regăsesc melodii cunoscute din repertoriul internaţional, cum ar fi: „Romance d’amour”, „Cerezo Rosa” (Cuba), „Celito Lindo” (Quirino Mendoza Y Cortes), „Kalinka” (Ivan Larionov), „Nopţile Moscovei” (Vasili Soloviov Sedoi), „Dans Ungar nr. 5” (Johannes Brams), „My Way” (versiunea Frank Sinatra), „Somewhere Over the Rainbow”, dar şi melodii vechi din repertoriul românesc: „Barbu Lăutaru”, „Zaraza”, „Mociriţa cu Trifoi”, „Să-mi cânţi, cobzar”, „Dar-ar naiba-n tine, dragoste”, „Ionel, Ionelule”, „Astă seară nimeni să nu doarmă” etc.

Intrarea în sala de spectacole a Casei de Cultura Rădăuţi va fi liberă.

Orchestra Casei de Cultură a Municipiului Rădăuți a fost înființată în urmă cu cinci ani de profesorul de muzică Adrian Șerban care o coordonează și în prezent.

Este orchestra care acompaniază în spectacole Ansamblul Folcloric ”Florile Bucovinei”, împreună cu care a câștigat numeroase premii la spectacole în țară și în străinătate.

Pentru concertul de pe data de 5 martie, cei 20 de membri formației au pregătit melodii care aparțin altor genuri muzicale, din repertoriul internațional, de la muzică clasică la rock, muzică lăutărească și romanțe.

Oana Simona Șerban și Ovidiu Foca vor fi doi dintre soliștii vocali – surpriză care vor urca duminică pe scena rădăuțeană.

Despre concertul dedicat Zilei Femeii, a vorbit, la VIVA FM, profesorul Adrian Șerban, dirijorul Orchestrei Casei de Cultură a Municipiului Rădăuți.

Radio VIVA FM Rădăuţi este partener media al evenimentului.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar