full screen background image

Urmărire la Straja, pentru oprirea unei maşini care căra peste 3.500 de pachete cu ţigări de contrabandă

În cursul zilei de marţi, 28 februarie, la nivelul S.P.F. Brodina s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 23.20, lucrătorii de frontieră au depistat în trafic, pe raza localităţii Straja, un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în Irlanda, suspect că transportă țigări provenite din contrabandă.

În momentul observării autospecialei Poliţiei de Frontieră, șoferul autoturismului a virat brusc pe o stradă lăturalnică, fapt pentru care s-a pornit în urmărirea maşinii, folosind semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei din dotare.

Conducătorul auto și-a continuat deplasarea în mare viteză și după aproximativ 2 km a abandonat autoturismul în apropierea râului Suceava.

Mașina era plină cu ţigări, fapt pentru care a fost dusă la sediul S.P.F. Brodina, unde în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 3.730 de pachete cu ţigări, marca Marble, de provenienţă ucraineană.

Țigările, în valoare de peste 41.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul, în valoare de 10.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Brodina.

În continuare se efectuează cercetări, în vederea identificării persoanelor implicate în activitatea infracțională.

comments

comments




Leave a Reply

avatar