full screen background image

Gala ”Femei de succes”, la Hotel “Imperium” din Suceava!

Ne pregătim pentru o nouă ediție a galei ”Femei de succes”, în format nou pentru 2017.

Evenimentul va avea loc joi, 2 martie, de la ora 17.00, la Hotel “Imperium” din Suceava.

Sub genericul “Femei de Succes”, se va desfăşura şi o conferinţă pe tema emoţiilor, la care sunt invitate doamnele de succes din Suceava, dar şi domnii care le sunt aproape acestora.

Conferinţa va fi susţinută de Catrinel Zaharia, autoarea cărţii “Totul pentru Femei”, şi dr. Bogdan Iliescu, medic neurochirurg, şi vizează un subiect interesant, de actualitate, referitor la existenţa emoţiilor, de unde vin şi care este rolul lor în funcţionarea creierului.

De asemenea, în cadrul evenimentului va fi organizată şi o tombolă cu scop umanitar, donaţiile urmând să fie direcţionate către Asociaţia Filantropică „Mihail şi Gavril”, de la Coşna, pentru sprijinul copiilor de la aşezământul din localitate.

În această dimineață, alături de matinalii Viva FM Suceava, a fost Angela Zarojanu, președintele Asociației „Şanse Egale Valoare Autoritate” (SEVA), care ne-a povestit despre cea de-a VI-a ediție a evenimentului.

Încă din 2012, organizatorii păstrează tradiţia de a acorda distincţii pentru cele mai apreciate sucevence, doamne care balansează cu feminitate activităţile zilnice în familie cu drumul lor spre o carieră reputată.

Un eveniment sub semnul recunoaşterii, al preţuirii şi al respectului, în care emoţiile au fost permise, la fel şi vorbele de duh şi râsul zgomotos.

Ascultați mai jos interviul integral cu Angela Zarojanu, din cadrul emisiunii ”Dimineți Animate”!

comments

comments




Leave a Reply

avatar