full screen background image

Amenzi şi permise reţinute, după 3 zile de controale ale Poliţiei Rutiere

În perioada 24 – 26 februarie, Serviciul Rutier Suceava şi formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi executat o acțiune pe raza de competenţă pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice.

Au fost controlaţi cu aparatul alcooltest 436 de conducători auto, fiind constatate 12 infracţiuni rutiere, din care 9 au fost alcoolemii peste limita legală.

Poliţiştii au reţinut 15 permise de conducere (9 pentru alcool) şi 13 certificate de înmatriculare.

În cadrul acţiunii, au fost aplicate 139 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 86.400 de lei.

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Mușenița, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul, pe str. Calea Bucovinei, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, având o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Un bărbat, de 39 de ani, din județul Botoşani, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoutilitara cu semiremorcă, pe str. Calea Unirii, din municipiul Suceava, având o alcoolemie de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar