full screen background image

Aeroportul din Suceava, în căutare de noi operatori. 10 milioane de lei pentru modernizări, în acest an

Aeroportul “Ştefan cel Mare” din Suceava este în căutare de operatori, a anunţat astăzi preşedintele Consilului Judeţean, Gheorghe Flutur, într-o conferinţă de presă susţinută alături de directorul aeroportului, Ioan Măriuţa, de reprezentanţi ai Companiei “Air Bucharest” şi ai agenţiei de turism “Kusadasi”.

Flutur a spus că, pentru sezonul de vară care urmează, pe Aeroportul sucevean sunt programate deja 47 de zboruri cu chartere şi 33 de curse regulate.

Mai multe despre noutăţile estivale, ne spune preşedintele Consilului Judeţean, Gheorghe Flutur:

Preşedintele Consilului Judeţean se mai gândeşte şi la promovarea judeţului, prin promovarea “zborurilor inverse”. Flutur vrea să atragă turişti mai mai ales din Grecia, ţară ortodoxă, turişti care ar avea de vizitat în zonă multe obiective religioase sau domenii schiabile:

Suma de 10 milioane de lei va merge, în acest an, de la Consilul Judeţean, pentru modernizarea Aeoroportul “Ştefan cel Mare” din Suceava.

Preşedintele Consilului Judeţean, Gheorghe Flutur, a precizat că aceasta este sumă maximă pe care o poate aloca instituţia pe care o conduce şi că banii vor fi folosiţi pentru procurarea unei autospecial PSI de ultimă generaţie, precum şi pentru achiziţionarea de aparatură de control şi securitate:

Înregistrarea integrală a conferinţei de presă o puteţi asculta mai jos:

comments

comments




Leave a Reply

avatar