full screen background image

Miting de susţinere a actualei echipe de fotbal “Steaua”, sâmbătă, în faţa Prefecturii Suceava

Sub deviza “Unica STEAUA e acum în LIGA 1”, sâmbătă, 25 februarie, de la ora 11.00, în fața Prefecturii Suceava, se va organiza un miting autorizat, paşnic şi decent, de susţinere a echipei de fotbal FC STEAUA Bucureşti (FCSB).

Jandarmii suceveni vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării manifestării.

Mitingul are loc, simultan, în 36 județe ale țării.

“STELISTE şi STELIŞTI, vă aşteptăm în număr cât mai mare, având asupra voastră, pe cât posibil, însemne ROŞ-ALBASTRE!!! Bunici, copii şi nepoți împreună pentru echipa FC STEAUA Bucureşti (FCSB), continuatoarea în Liga 1 a câştigătoarei CCE din 1986!”, transmite Daniel Pohoață, organizator al evenimentului la nivelul județului Suceava.

“MAINE E ZIUA VOASTRA , ZIUA IN CARE VOI PUTETI SI TREBUIE SA VA FACETI AUZITI SI ASCULTATI, ZIUA IN CARE SUNT CONVINS CA AVETI HOTARAREA SA DATI DIN VIATA VOASTRA CATEVA ORE PENTRU ECHIPA CE O IUBITI, FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI, ZIUA IN CARE VOI VA VETI OPUNE UNEI NEDREPTATI PUSE LA CALE DIABOLIC, ZIUA IN CARE VETI APARA O ISTORIE, O TRADITIE, O IUBIRE, ZIUA IN CARE VETI SPUNE “NU” INTRERUPERII CONTINUITATII CELUI MAI GALONAT CLUB DE FOTBAL DIN ROMANIA!”, spune Darius Cătălin, organizatorul evenimentului pe plan naţional.

comments

comments




Leave a Reply

avatar