full screen background image

Un tânăr beat a vrut să se răzbune pe bărbatul care l-a bătut, dar a ajuns cu maşina într-un şanţ

În cursul serii de joi, la ora 20.20, I.P.J. Suceava a fost sesizat, prin 112, despre faptul că un tânăr, din comuna Satu Mare, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a intrat cu mașina într-un șanț.

Polițiștii deplasați la fața locului au găsit într-un șanț de pe un drum comunal neclasificat, din localitatea Țibeni, comuna Satu Mare, un autoturism avariat și pe conducătorul auto, un localnic de 23 de ani, care prezenta leziuni la nivelul feței, produse însă în urma unei agresiuni.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei, după ce a consumat băuturi alcoolice la un bar din localitatea Țibeni, tânărul s-a întâlnit cu un localnic, de 35 de ani, care, pe fondul unor discuții contradictorii, l-a lovit cu pumnul, provocându-i leziuni.

După scandal, agresorul a plecat spre domiciliu, iar tânărul s-a urcat la volanul autoturismului și l-a urmărit.

Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, oprindu-se în șanț.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 23 de ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, iar bărbatul de 35 de ani pentru comiterea infracțiunii de ”lovire sau alte violențe”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza