full screen background image

Activităţi prilejuite de “Săptămâna PSI pentru părinți”, la Librăria Cărtureşti

Ediția din acest an a “Săptămânii PSI pentru părinți” te invită, în 7 orașe din țară, la o serie de ateliere dedicate strategiilor prin care părinții își pot însoți copii în calea spre maturizarea afectivă, cognitivă și spirituală.

Psihologi și psihoterapeuți, specialiști în educație și în parentaj vor discuta despre cele mai eficiente strategii pentru a avea un copil creativ, echilibrat emoțional, stăpân pe sine și în stare să facă față provocărilor, dar și eșecurilor inevitabile din viața sa.

Despre rolul religiei și spiritualității în educație, despre tentațiile lumii virtuale, despre ce înseamnă un părinte ”cool”, dar și despre cum punem limite copiilor, pentru a nu-i transforma în niște mici tirani, veți putea discuta cu specialiștii invitați la “Săptămâna PSI” pentru părinți în librăriile Cărturești din: București, Cluj, Timișoara, Iași, Brașov, Suceava și Arad.

PROGRAM SUCEAVA – Librăria Cărtureşti

1. Copil fericit – adult fericit
Invitat: Alina Ciupercovici
21 februarie (marţi) – ora 18.30

2. Cum cresc copiii când unul sau ambii părinți sunt dependenți de alcool
Invitat: Dana Macoveiciuc
22 februarie (miercuri) – ora 18.30

3. Parinte “cool” vs. Parinte “classic”
Invitați: Marinela Groza, Andreea Panait
23 februarie (joi) – ora 18.30

Atelierele ”psi” vor începe de la orele 18.30 și se vor desfășura în perioada 20-26 februarie 2017.

Intrarea este liberă.

Pe tot parcursul acestei săptămâni, cărțile editurii “Trei”, dedicate parentajului și psihologiei copilului vor putea fi achiziționate cu o reducere de 25% în toată rețeaua Cărtureștilor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar