full screen background image

Un bărbat din Suceviţa a furat maşina cumnatului său şi s-a dus în Marginea să-şi cumpere ţigări

Marţi, la ora 02.15, în timp ce acționa pe DN 17A, pe raza comunei Marginea, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a efectuat semnal regulamentar de oprire unei autoutilitare înmatriculată în străinătate.

Conducătorul auto nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea.

Poliţiştii au plecat în urmărirea maşinii, cu mijloacele acustice și luminoase în funcțiune, pe un carosabil acoperit cu zăpadă și gheață.

Vehiculul a fost găsit abandonat la circa 10 km, în albia pârâului Voievodeasa, din comuna Sucevița.

Pe timpul verificărilor, polițiștii au fost sesizați de un tânăr, de 23 de ani, din comuna Sucevița, despre faptul că, în noaptea de 13/14 februarie, persoane necunoscute i-au sustras autoutilitara parcată în fața porții locuinței de domiciliu, lăsată descuiată și cu cheile în contact.

În urma activităților operative întreprinse de poliţişti, autorul a fost identificat ca fiind un bărbat, de 33 de ani, din comuna Sucevița, cumnat cu proprietarul mașinii, care locuiește în vecinătate.

Cu ocazia audierii și în baza probele administrate, bărbatul a recunoscut faptul că, în noaptea de 13/14 februarie, a luat autoutilitara, care avea cheile în contact, din fața locuinței cumnatului său, și s-a deplasat la o stație de alimentare cu carburant de pe raza comuna Marginea, pentru a cumpăra țigări.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,furt în scop de folosință”.

Cel în cauză a fost sancționat şi contravențional, cu amendă în cuantum de 580 de lei, plus 4 puncte de penalizare, iar permisul de conducere i-a fost reținut, a transmis, pentru VIVA FM, comandantul Poliției Rurale Marginea, comisar șef de poliție Daniel Andrei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar