full screen background image

Autocar românesc, implicat într-un accident în Ungaria

Un autocar românesc, cu pasageri la bord, a fost implicat într-un accident de tip carambol în Ungaria, în apropiere de punctul de frontieră de la Nădlac, la fața locului fiind trimise și două echipaje SMURD ale ISU Arad, a declarat, la Digi 24, maiorul George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Accidentul a avut loc în această dimineaţă la doi kilometri de intrarea în România, de partea ungară a graniței, în apropiere de localitatea Mako. Accidentul s-a soldat cu cel puțin zece victime, dintre care patru au decedat.

Din primele informaţii rezultă că în accident sunt implicate mai multe maşini mici, un autocar românesc, dar şi un TIR. Accidentul a avut loc în condiții de ceață.

La faţa locului au fost trimise mai multe ambulanţe de la Timişoara, Arad, dar şi din Ungaria. O secțiune a autostrăzii a fost închisă.

Conform purtătorului de cuvânt la ISU Arad, George Pleşca, un autocar înmatriculat în România, care circula pe ruta Hamburg – Bucureşti, a fost implicat într-un accident în lanţ pe Autostrada Paneuropeană, în Ungaria, la aproximativ doi kilometri de Vama Nădlac II.

comments

comments




Leave a Reply

avatar