full screen background image

Valentine’s Day, zi plină de surprize pentru suceveni

Sucevenii care sărbătoresc Ziua îndrăgostiților au de unde alege, oferta restaurantelor şi a magazinelor fiind deosebit de variată în această perioadă.

La “Taverna Bachus”, de la ora 18, formația “Tradițional” va prezenta un repertoriu special pentru Valentine’s Day, alături de un meniu special propus de local.

Complexul Turistic “Conacul Domnesc” a pregătit o atmosferă romantică, cu muzică bună și o cină de neuitat.

O zi specială poţi petrece şi la “Coliba Haiducilor Bucovina”, unde, de la ora 18, vei petrece cu Adelina Fulga.

Restaurantul “Centru Vechi” îți propune o surpriză – să te căsătorești pentru o zi. “Tu iei cina la noi, iar Cupidon are grijă de perechea ta!”, transmit reprezentanţii restaurantului.

Dacă vei fi clientul Restaurantului “Imperium”, vei celebra Ziua Îndrăgostiților cu muzică live, cake-love din partea casei și cu multe, multe zâmbete.

De la ora 19, Pensiunea “Santa Fe” te aşteaptă cu un meniu special, cu vin bun și muzică live, alături de cel iubit acompaniament muzical oferit de Dorel Mihoc (Dj Mido).

Şi, dacă vrei să petreci Valentine’s Day în Botoşani, poţi merge la la Hotel Restaurant “Rediu”, pentru un concert cu Ion Suruceanu, sau la Complex “Casa Lux”, pentru un spectacol susţinut de Mirel Manea.

Ziua Îndrăgostiților înseamnă şi cadori deosebite, pe care le poţi avea din Magazinele “Parfums de Sofia” din Suceava, Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc, care au pregătit pentru luna iubirii pachete de înfrumuseţare pentru EL şi pentru EA.

“Special Sisters”, o nouă cofetarie din Suceava, îţi oferă cadoul perfect de Valentines Day! “Vino cu perechea ta şi vei avea parte de cele mai delicioase surprize şi de o atmosferă de vis, într-un cadru intim! Doar la noi găseşti cele mai bune prăjituri şi torturi din oraş!”, promit cei de la “Special Sisters”.

Nu în ultimul rând, pentru un cadou deosebit la un preţ accesibil, poţi vizita Complexul Comercial “Bucovina” din Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar