full screen background image

Amenzi de peste 170.000 de lei, după 3 zile de controale ale Poliţiei Rutiere

În perioada 10-12 februarie, Serviciul Rutier Suceava împreună cu polițiștii formaţiunilor de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești, sprijiniţi de agenții de ordine publică din mediul rural cu sarcini pe linie rutieră, a organizat şi desfăşurat pe raza județului, o acţiune tematică pe linia identificării conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, sau conduc vehicule sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, au fost controlate 534 de autovehicule, fiind aplicate 446 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 171.545 de lei, din care 248 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Au fost constatate şi 10 infracţiuni rutiere

Au fost, de asemenea, reţinute 20 de permise de conducere şi retrase 15 certificate de înmatriculare.

Un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, pe raza orașului Gura Humorului, având o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat și care, la spital, a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere, pentru niciocategorie auto. I s-a întocmit dosar penal.

Un bărbat, de 44 de ani, din municipiul Vatra Dornei a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul, pe str. Negreşti din localitate, având o concentraţie alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal.

comments

comments




Leave a Reply

avatar