full screen background image

Bobi Dumitraș (Fără Zahăr) și Ada Milea, alături de VIVA FM, de Ziua Internațională a Radioului!

Radio VivaFm sărbătorește Ziua Internațională a Radioului!

Viva Fm a dat întâlnire celor mai vesele voci din peisajul media românesc! Bobi Dumitraș (Fără Zahăr) și Ada Milea s-au auzit la Radio Viva Fm.

A fost o ediție specială, în care realizatorii de programe VivaFm au spus ce înseamnă pentru ei radioul:

Iulia Sîrghi: ”Cred că am una dintre cele mai frumoase meserii. Ascult radio foarte mult timp, nu cred că este depășit, rămâne cel mai rapid mijloc de comunicare. Radioul poate să meargă cu mine peste tot: acasă, pe stradă, la serviciu, în mașină, e un prieten fidel. Vă mulțumesc că ne ascultați și vă invit pe frecvențe.”

Andrada Bartoi: ”De câte ori am fost întrebată care este prima mea pasiune, nu am putut să spun nici radioul și nici muzica, pentru că ambele îmi sunt aproape, încă din prima zi în care am început să le practic.

Dar astăzi, astăzi este despre radio, și despre ce transmit când ridic în fiecare dimineață, calea microfonului; uneori obosită, alteori gânditoare, dar mereu încercând să fiu prezentă! Astăzi, vorbesc cu drag despre 4 ani în care am acumulat cunoștințe, emoții, trăiri, am cunoscut oameni și am împărțit zâmbete!”

Călin Bârleanu: ”Radio-ul pentru mine înseamnă, în primul rând, dimineața, pentru că asta e perioada în care mă trezesc ca să fac parte din el. În al doilea rând, înseamnă o mulțime de responsabilități asezonate cu muzică bună din care dacă nu evoluezi, într-un fel sau altul, înseamnă că ar trebui să îți începi diminețile în altă parte.”

Interviurile cu cele mai vesele voci, le găsiți mai jos. Audiție plăcută!

Ada Milea:

Bobi Dumitraș:

comments

comments




Leave a Reply

avatar