full screen background image

Peste 60 de poliţişti, într-o acţiune de prindere a unui sucevean care a furat 5.000 de lei dintr-o casă de pariuri

Peste 60 de poliţişti au fost implicaţi într-o amplă şi rapidă acţiune de identificare, localizare şi reţinere a unei persoane care a sustras aproape 5.000 de lei de la o casă de pariuri. Au fost blocate căile de acces şi au fost efectuate verificări complexe, în numai trei ore reuşindu-se localizarea şi reţinerea tânărului. Acesta a ajuns în arestul IPJ Suceava.

În cursul serii de vineri, la ora 19.24, Secția de poliție Burdujeni a fost sesizată, prin 112, de angajatul unei case de pariuri din Sudeava, despre faptul că, în jurul orei 19.20, un tânăr necunoscut i-a sustras încasările și a fugit.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 19.20, profitând de neglijența victimei, angajată a unei case de pariuri cu punct de lucru în cartierul Burdujeni, care a ieșit din casierie pentru a verifica un aparat și a lăsat ușa deschisă şi neasigurată, un tânăr necunoscut a pătruns în interior și a sustras suma de 4.900 de lei, după care l-a ameninţat cu acte de violenţă pe casier și a fugit.

În urma măsurilor operative întreprinse la nivelul Poliției municipiului Suceava, suspectul a fost identificat ca fiind un tânăr, de 19 ani, din localitate, de la care, s-a reușit recuperarea parțială a prejudiciului.

În cauză s-a dispus reținerea suspectului pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, sâmbătă, dosarul penal să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunere de arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar