full screen background image

Festivalul Lampioanelor, la cinematograful ”Modern” din Suceava

Clubul de Studii Asiatice și Casa Româno-Chineză Suceava vă invită la un spectacol în care tradițiile chinezești vor fi îmbinate cu cele locale – Festivalul Lampioanelor, care va avea vineri, 10 februarie, de la ora 19.00, la cinematograful ”Modern” din Suceava.

Organizatorii vă invită să descoperiți o nouă latură a culturii asiatice și să fiți fascinați de dăruirea celor implicați în această frumoasă poveste a prietenie.

Casa Româno-Chineză organizează un spectacol în care tradițiile chinezești au fost îmbinate cu cele locale, celebrând relațiile de prietenie dintre cele două culturi.

Festivalul Lampioanelor are loc în a 15-a zi după Anul Nou chinezesc și încheie seria de festivități prilejuite de celebrarea acestuia.

Anul care a început pe 28 ianuarie 2017 este anul Cocoșului de Foc și va fi, spun astrologii, unul al energiilor puternice și al momentelor rare, cu şanse nesperate, împliniri şi bucurii pe care le vom ţine minte toată viaţa.

Parteneri ai evenimentului sunt Primăria Municipiului Suceava, Asociația “Discover Bucovina”, Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” şi Asociația de Cooperare Cultural – Educațională Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar