full screen background image

Dragnea solicită adoptarea OUG 14 în cel mai scurt timp permis de procedura parlamentară

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a făcut un apel, vineri, către toți membrii Parlamentului ca în cel mai scurt timp să parcurgă procedurile și să adopte legea de aprobare a Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 14/2017, prin care sunt abrogate modificările la Codul penal și Codul de procedură penală.

”În calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi de preşedinte al PSD, fac un apel către toţi colegii din Parlament ca în cel mai scurt timp pe care ni-l permite procedura să adoptăm legea de aprobare a Ordonanţei 14 privind abrogarea modificărilor Guvernului la cele două coduri. Înţeleg că toate partidele parlamentare îşi doresc acest lucru. Deci avem o cvasi-unanimitate în acest sens, ceea ce înseamnă că o respingere a OUG 14 este exclusă, iar prelungirea dezbaterilor pe acest subiect nu se justifică”, a afirmat Liviu Dragnea, potrivit unui comunicat de presă.

Liderul PSD a mai spus că dezbaterea în procedură de urgenţă a OUG 14 decurge din natura actului normativ, nemaifiind necesară o solicitare specială în acest sens.

AGERPRES

comments

comments




Leave a Reply

avatar