full screen background image

Sanremo – ziua a doua şi sărutul “buclucaş” al lui Robbie Williams

Entuziasm, muzică de calitate şi invitaţi pe măsură şi în cea de-a doua seară a festivalului cântecului Italian, Sanremo 2017, ediţia a 67-a. Culoarea de ieri a florilor prezente la eveniment a fost galbenă, iar acestea se numesc mimoze. Sunt primele flori care înfloresc primăvara în Luguria, Sanremo. Presa de specialitate a început deja să facă primele pronosticuri. Ziarul “Arena” din Verona a titrat că Mannoia este una dintre favoritele la marele premiu de anul acesta.

Spectacolul a debutat cu primii patru concurenţi tineri de anul acesta înscrişi în competiţie.Au urmat ceilalţi 11 concurenţi, nume importante din muzica italiană. Printre cei mai apreciaţi au fost Paola Turci, Chiara şi Marco Masini. Votul jurnaliştilor români prezenţi la faţa locului, Ileana Popovici şi Marian Mocanu, a mers către Marco Masini, Chiara şi Paola Turci.

Nesli& Alice Paba, Raige& Giulia Luzişi Bianca Atzei au fost eliminaţi. În această seară ei vor concura din nou alături de cei trei concurenţi eliminaţi în prima seară.Trei se vor recalifica pentru a merge mai departe.

Primul invitat special care a urcat pe scenă a fost jucătorul de fotbal al echipei A.S. Roma, Francesco Totti.După un scurt dialog cu cei doi prezentatori, acesta i-a introdus pe următorii concurenţi din concurs. Acesta a oferit cadou, celor prezenţi la Teatrul Ariston, zece mingi de fotbal cu autograf. Corespondenţii VIVA FM prezenţi la Sanremo ne-au spus că fotbalistul Francesco Totti este foarte iubit în Italia, iar fanele îl urmăresc peste tot şi ar face orice pentru un autograf.

Pe scena Teatrului Ariston a urmat unul dintre cei mai aşteptaţi artişti internaţionali de anul acesta, Robbie Williams. Artistul a interpretat cel mai recent single “Love my life” de pe albumul “The Heavy Entertainment Show”. A fost aplaudat la scenă deschisă, publicul ar fi vrut să asculte mai multe piese, dar acesta a promis că va reveni în Italia în luna iulie. La final, la îndemnul prezentatorului Carlo Conti, Robbie Williams a sărutat-o pe buze pe colega de scenă, Maria De Filippi, iar sala a explodat în ropote de aplauze.

Actorul canadian Keanu Reeves a fost şi el pe lista invitaţilor speciali din a doua seară. În aplauzele spectatorilor, acesta a susţinut un moment artistic cântând la chitară bass. În această seară continuă concursul tinerilor, iar cei şase eliminaţi vor încerca să ajungă în primii trei clasaţi pentru a rămâne în competiţie.

Invitaţii speciali din cea de-a treia seară sunt: Mika, LP, Luca e Paolo, Anouchka Delonşi Annabelle Belmondo.

Corespondenţă din Sanremo, Italia, de la Marian Mocanuşi Ileana Popovici

comments

comments




Leave a Reply

avatar