full screen background image

Primarul de Iași, Mihai Chirica, în direct la Radio VIVA FM!

În scurt timp, Primarul Iașului şi vicepreşedinte al PSD, Mihai Chirica, va fi la VIVA FM, la emisiunea “Față în față”, cu Andrei Giurgia!

De la ora 13.00, în direct pe vivafmiasi.ro/live, îl poţi asculta pe Mihai Chirica vorbind despre problemele care frământă România în aceste zile!

Cu câteva zile în urmă, Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi şi vicepreşedintele PSD la nivel naţional a cerut abrogarea Ordonanţei de Urgenţă şi demisia ministrului Justiţiei.

„Ministrul Justiţiei este singurul vinovat pentru haosul acestor zile. Îmi voi păstra acelaşi echilibru pe care l-am demostrat şi până acum. Voi duce proiectele oraşului mai departe. Liviu Dragnea trebuie să ştie să gestioneze această situaţie. Am fost chemat la Bucureşti, dar era imposibil să fiu prezent şi la Chişinău şi la Iaşi şi la Bucureşti. O excludere a mea din partid este imposibilă.”, a declarat Mihai Chirica.

„Este foarte greu să anticipez. Domnul Dragnea ştie că nu a fost o instigare făcută de anumite formaţiuni politice. A fost un duş rece după 27 de zile de guvernare să ajungi în această situaţie. Ne este de folos tuturor. Nu am ştiut că se va introduce această Ordonanţă. Nu a fost cea mai potrivită atitudine. Ordonanţele trebuie date ziua”, a mai spus Chirica.

comments

comments




Leave a Reply

avatar