full screen background image

Circulație rutieră în condiții de iarnă, pe șoselele din țară

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă. Pe Autostrada A2, sectorul Fundulea – Lehliu, km 36+000 – km 64+000, circulația a fost reluată, însă rămâne în continuare închis sectorul Lehliu – Drajna, km 64+000 – km 105+000, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

ORA 10:26 Olt: Circulație rutieră în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ
Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ după ce în cursul nopții și dimineții de miercuri a nins, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

“Se circulă pe toate drumurile din județ, în condiții de iarnă”, a spus reprezentantul IPJ.

Pe toate drumurile din județ se acționează pentru îndepărtarea stratului de zăpadă și nu sunt probleme, a anunțat și purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, Alin Băsășteanu.

În cursul nopții și dimineții de miercuri a nins în majoritatea zonelor din județ, iar stratul de zăpadă depus este de câțiva centimetri.

Pe un drum acoperit cu un strat subțire de zăpadă, respectiv pe DN 64 la ieșirea din comuna Osica spre Brâncoveni, un autocar cu 18 persoane a derapat miercuri dimineață și ajuns în câmp, doi dintre pasageri suferind traumatisme în zona capului. Șoferul autocarului nu consumase alcool. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, nu a fost stabilită deocamdată cauza accidentului rutier de pe DN 64.

* ORA 10:23 Circulația rutieră pe A2 între Fundulea și Lehliu, redeschisă; sectorul Lehliu-Drajna rămâne închis

Circulația rutieră pe Autostrada A2, sectorul Fundulea — Lehliu, km 36+000 — km 64+000, a fost reluată, însă rămâne în continuare închis sectorul Lehliu — Drajna, km 64+000 — km 105+000, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Administrația Națională de Meteorologie a emis două mesaje de informare și atenționare cu cod galben referitoare la precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare și la condiții de formare a poleiului (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari), dar și atenționări nowcasting referitoare la polei pentru județele Buzău, Brăila, Ilfov, Ialomița, Teleorman, Prahova, Argeș, Dâmbovița, Giurgiu, Călărași și municipiul București (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari-nowcasting).

Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanța în mers, să nu bruscheze comenzile și să utilizeze cu precădere frâna de motor.

AGERPRES

comments

comments




Leave a Reply

avatar