full screen background image

Tăriceanu, dezamăgit de discursul președintelui

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că este dezamăgit de discursul președintelui Klaus Iohannis din plenul Parlamentului și i-a reproșat că nu este în măsură să vorbească despre integritate în condițiile în care este „condamnat pentru modul în care și-a obținut casele”. De altfel, imediat după discursul președintelui, liderul ALDE a fost surprins în timp ce gesticula nervos și și-a trântit telefonul.

„Sunt dezamăgit de discursul președintelui. M-am așteptat ca în acest moment de tensiune președintele ar fi trebuit să dea dovadă de înțelepciune, să găsească calea de detensionare pentru că e un interes mai presus de interesul partizan. Ce era în capul președintelui când vorbea despre oameni integri în vârful statului? Poți să vii și să dai lecții Parlamentului sau altora? Mi se pare foarte, foarte nepotrivit. Funcția de președintele presupune o anumită pregătire politică, pe care în mod evident președintele nu o are”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Președintele Senatului și președintele Camerei Deputaților nu l-au întâmpinat pe șeful statului când a venit la Parlament, așa cum este cutuma. Klaus Iohannis a fost așteptat de Mihai Goțiu, deputat USR, și de Cătălin Predoiu, deputat PNL.

Digi24

comments

comments




Leave a Reply

avatar