full screen background image

“Festivalul Lampioanelor”, la Suceava

Zi de marți, în care ne-am reîntâlnit cu președinta Casei Româno-Chineze Suceava, Alina Balațchi, care a vorbit despre “Festivalul Lampioanelor”, care se organizează vineri, la Suceava.

Clubul de Studii Asiatice și Casa Româno-Chineză Suceava vă invită la un spectacol în care tradițiile chinezești vor fi îmbinate cu cele locale – Festivalul Lampioanelor, care va avea loc vineri, 10 februarie, de la ora 19.00, la cinematograful ”Modern” din Suceava.

Organizatorii vă invită să descoperiți o nouă latură a culturii asiatice și să fiți fascinați de dăruirea celor implicați în această frumoasă poveste a prietenie.

”Ni s-au alăturat elevi ai liceelor din afara Sucevei, din țară, cât și studenți din Suceava și membri ai comunității locale. Spectacolul celebrează Anul Nou Chinezesc. Ce m-a impresionat este că toată lumea care participă la acest spectacol, în afară de ansamblu, sunt tineri în formare foarte entuziasmați și dornici de a arăta ceea ce pot”, a declarat Alina Balațchi.

Casa Româno-Chineză organizează un spectacol în care tradițiile chinezești au fost îmbinate cu cele locale, celebrând relațiile de prietenie dintre cele două culturi.

Ascultă aici interviul integral cu președinta Casei Româno-Chineze Suceava, Alina Balațchi:

comments

comments




Leave a Reply

avatar