full screen background image

Despre Târgul de nunţi “Trend Mariaj”, cu Anca Gutt, marketing manager la Shopping City Suceava!

Pentru că s-a dat startul sezonului de nunţi şi petreceri pentru anul acesta, vitorii miri sunt așteptați la Shopping City Suceava, în perioada 10 – 12 februarie 2017, la târgul de nunţi “Trend Mariaj”.

Daca vă doriți o nuntă de neuitat şi vreți să vă pregătiți pentru cel mai aşteptat moment din viaţa voastră, târgul de nunți Trend Mariaj de la Shopping City Suceava cu siguranță va fi un punct de reper important pentru voi, pentru că toate detaliile pentru organizarea celui mai important eveniment din viaţa unui cuplu le găsiţi la târg, unde vor fi prezenţi cei mai buni specialişti în domeniu din judeţul Suceava şi nu numai, pentru a le oferi viitorilor miri cele mai bune sfaturi în materie de nunţi.

La Trend Mariaj sucevenii vor avea şansa să se întâlnească cu cei mai buni specialişti, pentru a afla ultimele tendințe din domeniul nunților: ce este nou, ce se poartă, ce se potriveşte cel mai bine pentru nunta lor, care este bugetul alocat, tot ce ai nevoie pentru ca nunta, să fie exact așa cum o visează. Chiar dacă vă doriți să puneți la punct ultimele detalii, ori să alegeți o gamă variată de servicii, la târgul de nunți din incinta Shopping City Suceava, dorinţele voastre vor prinde contur.

Anca Gutt, marketing manager la Shopping City Suceava, a fost prezentă în studioul Viva FM, la emisiunea Dimineți Animate, și a stat de vorbă cu matinalii Andrada și Călin despre târgul de nunți ”Trend Mariaj”, ediția a IV-a.

Ascultați interviul integral, mai jos!

comments

comments




Leave a Reply

avatar