full screen background image

Accident în Siret, cauzat de un şofer băut care nu a acordat prioritate

Poliția orașului Siret a fost sesizată, luni, în jurul orei 14.00, prin 112, despre faptul că, pe strada Basarabiei din localitate, a avut loc o tamponare, iar unul dintre conducătorii auto se află sub influența băuturilor alcoolice.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul, pe str. Eroilor din orașul Siret, un localnic, de 50 de ani, nu a acordat prioritate în intersecția cu str. Basarabiei.

Din acest motiv, a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de o localnică, din impact rezultând avarierea ambelor vehicule.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în cazul femeii, și de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 50 de ani, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar