full screen background image

Un bătrân din comuna Zamostea a murit, după ce i-a luat foc casa. Incendiul a fosta cauzat de jarul căzut din sobă

Militarii Gărzii de Intervenţie Siret, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Zamostea, au intervenit, în această dimineaţă, cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, din satul Răuţeni, comuna Zamostea.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi, în interiorul locuinţei, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie.

Persoanele aflate la faţa locului au declarat salvatorilor că în interior s-ar putea afla proprietarul, în vârstă de 85 de ani.

Din nefericire, presupunerile vecinilor s-au confirmat.

Odată cu localizarea flăcărilor, pompierii militari au pătruns în casă şi au extras din interiorul unei camere trupul neînsufleţit al bărbatului.

Incendiul a fost anunţat la ora 8:18 şi lichidat la ora 10:40.

Au ars planşeul încăperii şi astereala casei pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi. Au mai ars obiecte de mobilier, materiale textile şi bunuri casnice. S-au degradat pereţii locuinţei pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului căzut din soba cu acumulare de căldură.

comments

comments




Leave a Reply

avatar