full screen background image

Reduceri, până pe 28 februarie, în cadrul programului „Trenurile Zăpezii 2017”

CFR Călători a introdus, până pe 28 februarie, reduceri tarifare la trenurile care au ca destinaţie sau tranzitează staţiunile turistice montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroşani (pentru Straja şi Parâng) şi Piatra Neamţ, în cadrul programului „Trenurile Zăpezii 2017”.

Pentru această perioadă, se va acorda o reducere de 25% de luni până joi, pentru călătoriile pe relaţie directă, la clasa a ll-a, cu trenurile InterRegio, care au ca staţie de plecare sau destinaţie o staţie de pe secţia Sinaia-Braşov sau staţia Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi, Petroşani şi Piatra Neamţ.

Tot de o reducere de 25% vor beneficia şi cei care aleg să călătorească în zilele de vineri, sâmbătă, duminică şi sărbători legale, pentru călătoriile pe rută directa, la clasa a ll-a, cu punct de sosire sau plecare din staţia Petroşani cu trenurile IR 1728 şi IR 1729 Caracal-Târgu Jiu-Petroşani şi retur.

De asemenea, se va acorda o reducere cuprinsă între 31 şi 56 la sută, zilnic, pentru călătoriile la clasa a ll-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Braşov şi retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar