full screen background image

Trei tineri prinşi cu ţigări de contrabandă la Izvoarele Sucevei

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Izvoarele Sucevei – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat trei cetățeni români care încercau să introducă ilegal în ţară aproximativ 2.500 de pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Joi, 26 ianuarie, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Izvoarele Sucevei, au declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 21.00, un echipaj al poliţiei de frontieră a descoperit o cărare de urme care ducea de la linia de frontieră până la o anexă izolată aflată în apropiere.

Aici, au descoperit două colete cu ţigări, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au luat măsuri de cercetare şi supraveghere a zonei.

Cu această ocazie, la aproximativ 2 km, a fost depistat şi oprit pentru control un autoturism în care se aflau trei persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 18 ani, domiciliate pe raza judeţului Suceava.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că cei trei tineri sunt implicaţi în activitatea infracţională, fapt pentru care aceştia, împreună cu ţigările, au fost duşi la sediul sectorului, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 2.450 de pachete de țigări, marca Marble, de proveniență ucraineană, în valoare de 26.950 de lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Celor trei cetăţeni români, polițiștii de frontieră le-au întocmit lucrare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă în formă agravantă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Lucrarea penală a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

comments

comments




Leave a Reply

avatar