full screen background image

“Singură în fața dragostei și a morții”, pe scena Teatrului „Matei Vișniec” Suceava

Sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” va avea loc o nouă reprezentație a spectacolului “Singură în fața dragostei și a morții”, care face parte din ciclul teatral “Actorul în prim plan”.

În distribuția spectacolului : actrița Clara Popadiuc, la chitară – Ștefan Lupu, regia artistică – Andrei Munteanu. Durata spectacolului: 50 de minute. Spectacolul este recomandat publicului de peste 16 ani.

Prețul unui bilet este de 20 de lei pentru adulți și de 10 lei pentru studenți și pensionari. Acestea pot fi procurate de la casierie, care este deschisă de luni până joi, inclusiv, între orele 11:00 – 16:00.

Program casierie: Luni – Joi, între orele 11:00 – 16:00.

Informații și rezervări la tel. 0330 803 995.

Spectacolul „Singură în fața dragostei și a morții” reprezintă o incursiune brutală și metodică în cele mai intime detalii ale vieții unei ființe ignorate de propriul soț, dar și de societatea contemporană a consumatorilor de plăceri.

Un studiu teatral elaborat în estetică brechtiană, care propune o analiză critică sistematică elucidând structura, tipurile, evoluţia şi criteriile adevărului, o satiră analitică pentru toți deținătorii de adevăruri absolute.

O comedie amară despre nenorocire și fericire, despre dragoste și ură, despre dedicație și uitare, despre oameni și obiecte.

Dario Fo este un scriitor, scenograf, dramaturg, pictor, actor și regizor italian, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură în anul 1997. Este faimos atât pentru textele teatrale de satiră politică și socială, cât și pentru implicarea în viața politică. Actor, regizor, scenograf, dramaturg, creator de costume, impresar al propriei companii teatrale (dar și ca pictor) este cu siguranță un om de teatru complet.

Franca Rame a fost o actriță și om politic italian, luptătoare pentru drepturile femeilor. A fost prima femeie candidată la postul de președenție al Republicii Italiene.

Radio VIVA FM este partener media al evenimentului.

sing

comments

comments




Leave a Reply

avatar