full screen background image

Participanţii în proiectul “Fericirea de a dărui sănătate” s-au întâlnit la Suceava

În aula Colegiului Tehnic ”Samuil Isopescu” din Suceava a avut loc, joi, întâlnirea directorilor, profesorilor și cursanților implicați în desfășurarea proiectului cu titlul ”Fericirea de a dărui sănătate”.

Au fost reprezentate toate cele nouă unități școlare din cadrul Consorțiului Centrelor de Studii Europene ”Ștefan cel Mare și Sfânt” din localitățile Suceava, Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Botoșani, Piatra Neamț, Bacău, Pașcani și București.

Delegația de la Școala Postliceală Sanitară Rădăuți a fost compusă din prof. Paula Ciobîcă, directorul unității, maistru instructor Cristina Florea și Lăcrămioara Halip, cursant în anul II la specializarea Asistent medical generalist.

La activitate au participat, ca invitați, inspector general, prof. Gheorghe Lazăr, inspector școlar, prof. Gheorghi Cornea, vicepreședinte al Ordinului Asistenților Medicali, asistent Mădălina Antonesei și asistent Doina Chirap, directorul de îngrijiri al Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava.
Manifestarea a fost coordonată de profesor doctor Viorel Enea, președintele Fundației Centrul de Studii ”Ștefan cel Mare și Sfânt”.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar