full screen background image

Nae Caranfil şi Maria Obretin au fost în studioul Viva FM

Regizorul Nae Caranfil și actrița Maria Obretin au fost invitații lui Sorin Cimbru în emisiunea Viva Trafic. Cei doi au vorbit despre noul film al regizorului român, „6.9 pe Scara Richter”.

„Scena mea favorită este cea in care mă ascund în dulap, pentru că sunt grăsuță, urâtă și bătrână. Cel mai greu a fost când am avut o cascadorie de făcut și mi-a fost greu fizic pentru că trebuia să pic într-un pat dreaptă, de la o înălțime de 2-3 metri”, a povestit actrița Maria Obretin, în direct la Viva FM.

Joi, 26 ianuarie, de la ora 18.00 și de la ora 21.00, la Ateneul din Iași au loc proiecțiile de gală ale comediei, în prezența celor doi artiști. Prețul unui bilet este de 15 lei. Ieșenii care nu vor putea ajunge, au posibilitatea de a vedea filmul „6.9 pe Scara Richter” în oricare din zilele de 27, 28 sau 29 ianuarie, de la ora 20.00.

Biletele se pot procura online de pe site-ul ateneului  şi de la casieria acestuia de luni până vineri în intervalul orar 9.00 – 16.00.

Nae Caranfil a vorbit la Viva FM și despre lumea teatrului. Acesta se gândește la posibilitatea de a monta o piesă de teatru, primind și o ofertă în acest sens.

Puteți viziona interviul cu Nae Caranfil și Maria Obretin mai jos:

comments

comments




Leave a Reply

avatar