full screen background image

Dosare penale pentru şoferi din Volovăț şi Brodina care conduceau băuţi

În cursul după-amiezii de marţi, la ora 16.58, un echipaj rutier din cadrul Poliția municipiului Rădăuți a oprit pentru control, pe DJ 178, pe raza comunei Volovăț, autoturismul condus de un localnic, de 35 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În această noapte, la ora 04.00, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Rădăuți a oprit pentru control pe str. Spitalului din localitate, autoturismul condus de un tânăr, de 25 de ani, din comuna Brodina.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze s-au întocmit dosare penale, sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce vor fi soluționate procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar