full screen background image

Bugetul pe 2017, “rediscutat” azi de liderul PSD cu miniştrii cabinetului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara că marţi dimineaţă la ora 9.00 toţi miniştrii sunt chemaţi pentru a rediscuta bugetul şi a arătat că atât el, cât şi premierul Grindeanu sunt nemulţumiţi pentru că nu s-a aplicat în proiect ce s-a stabilit la plecarea în SUA.

”Şi eu, şi premierul am fost nemulţumiţi constatând că ce am stabilit la plecare din ţară nu s-a reflectat în proiectul de buget. Azi am stat la discuţii cu ministru de Finanţe. De mâine de la 9.00 fiecare ministru e chemat pentru a se rediscuta bugetul şi pentru a se discuta bugetul altor instituţii neguvernamentale”, a spus Dragnea la România Tv.

Întrebat ce este în neregulă, Dragnea a precizat: ”Nu am înţeles nici eu, nici premierul de ce a trebuie să se mărească bugetul SRI. Poate SRI nu putea să aibă o reducere aşa cum am dat eu semnalul de la Cameră de 17,8%. La Cameră putem funcţiona. De ce s-a mărit buget SRI? Nici eu, nici premierul Grindeanu nu am primit răspunsuri serioase, argumentate, urmând ca mâine să se reia discuţia”.

El a arătat că nu a înţeles nici de ce la Administraţia Prezidenţială a fost prevăzută doar o reducere de 4%.

Mediafax

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza