full screen background image

Incendiu în clubul Bamboo: 44 de persoane la spital, cinci sunt încă internate

Cele mai recente date furnizate de autorităţi arată că 44 de persoane au ajuns la spitalele din Capitală în urma incendiului care a mistuit, vineri noapte, clubul Bamboo din Capitală. În prezent, mai sunt internate cinci victime – patru la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi una la Spitalul de Urgenţă Pantelimon. Dintre cei care au ajuns la spital, 17 sunt cetăţeni străini – 15 israelieni, un bulgar şi un italian. Ministerul de Interne a anunţat că în perioada următoare forţele de ordine vor asigura paza în zona clubului, iar pompierii vor rămâne la faţa locului pentru prevenirea eventualelor incidente. De asemenea, specialiştii au constatat colapsul clădirii şi au recomandat dezfectarea totală a acesteia.

Forţele de ordine vor asigura paza, în perioada următoare, în zona clubului Bamboo care a ars în totalitate sâmbătă dimineaţă, iar pompierii vor rămâne la faţa locului pentru prevenirea eventualelor incidente, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog. Ea a spus că specialiştii au constatat colapsul clădirii şi au recomandat dezfectarea totală a acesteia.

Potrivit purtătorului de cuvânt, este interzis accesul oricăror persoane în zona afectată până la stingerea focarelor de incendiu şi asigurarea elementelor de construcţie a clădirii. De asemenea, forţele de ordine vor asigura paza zonei, la indicaţia procurorului de caz, iar pompierii vor rămâne în continuare la faţa locului în perioada următoare, pentru a preveni incidentele.

comments

comments




Leave a Reply

avatar