full screen background image

Sorin Grindeanu a numit trei noi secretari de stat

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a semnat deciziile de numire în funcţie a trei secretari de stat – la Transporturi, Sănătate şi Interne – şi preşedinţii de la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Copilului şi Adopţie şi Agenţia pentru Agenda Digitală.

Ovidiu Aurelian Flori a fost desemnat secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Flori a fost viceprimar (2008-2012), apoi primar (2012-2016) la Işalniţa. La alegerile parlamentare s-a aflat pe locul 7 al listei PSD pentru Camera Deputaţilor din Dolj, însă nu a fost ales. Flori are un proces la ÎCCJ cu Agenţia Naţională de Ingritate care îl acuză de conflict de interese pentru că a fost, în perioada 2009-2013, în conflict de interese pentru că era membru în consiliul de administraţie al firmei de utilităţi din Işalniţa.

Rareş Trişcă, noul secretar de stat din Ministerul Sănătăţii, este medic chirurg la Bistriţa.

Înainte de a fi numit, joi, secretar de stat în Ministerul de Interne, comisarul-şef Viorel Ştefu a fost şef al inspectoratelor judeţene de poliţie din Buzău şi Ialomiţa. În noiembrie 2016, Ştefu a fost cooptat în conducerea IGPR, unde a ocupat postul de şef al Direcţiei de Investigaţiei Criminale.

Livia Manuela Onofrei a fost numită de Sorin Grindeanu preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Copilului şi Adopţiei. Onofrei a lucrat ca asistent social la primăria Botoşani şi a ocupat apoi postul de consilier superior la Ministerul Sănătăţii, în Direcţia Generală de Asistenţă Medicală şi Sănătate Publică.

Noul preşedinte al Agenţia pentru Agenda Digitală, Liviu Cozmin Stoica, a fost consilier judeţean în Dâmboviţa, iar în august 2015 a devenit city manager în Târgovişte. La alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, a candidat de pe locul 5 al listei PSD pentru Senat din Dâmboviţa.

comments

comments




Leave a Reply

avatar