full screen background image

Dragoş Doroş a demisionat de la conducerea ANAF

Dragoş Doros a demisionat de la conducerea ANAF şi se va întoarce în mediul privat. Acesta a precizat, pentru MEDIAFAX, că a fost decizia lui şi că “este normal că atunci când se schimbă conducerea să vină oameni noi”.

“Nu plec din cauza scandalului legat de gaura din buget. Pur şi simplu se schimbă echipa. A fost decizia mea. Mă întorc în mediul privat de unde am venit. Este normal că atunci când se schimbă conducerea să vină oameni noi”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Dragoş Doros, fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Administrare Fiscală.

Acesta a spus că, pentru o luna de zile, îşi va lua concediu. “Am să plec undeva în ţară fiindcă eu nu am suficient de mulţi bani”, a afirmat Doros.

Fostul preşedinte al ANAF a spus că eliminarea formularului 088 va fi sarcina noului preşedinte al agenţiei, decizia fiind susţinută de partid.

Reamintim faptul că, joi, în şedinţa de Guvern, premierul, dar şi ministrul Finanţelor s-au arătat nemulţumiţi de faptul că platforma electronică de plata a taxelor şi impozitelor a fost nefuncţională şi că ANAF nu colectează suficienţi bani la buget. “Vom analiză activitatea conducerii ANAF”, a declarat, Viorel Ştefan, ministrul Finanţelor.

Florin Tunaru, actualul vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi Ionuţ Mişa, şeful Direcţiei Mari Contribuabili din cadrul agenţiei sunt doi dintre posibilii înlocuitori ai lui Dragoş Doroş la conducerea ANAF.

comments

comments




Leave a Reply

avatar