full screen background image

Doar luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au reuşit să potolească un bărbat din Feteşti, care conducea beat şi fără permis

Un echipaj din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Adâncata, în cooperare cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, au identificat, miercuri, la ora 21.20, pe DJ 208T, pe raza satului Feteşti, din comuna Adâncata, un autoturism înmatriculat în străinătate, condus de un localnic, de 38 de ani.

Acesta se afla singur în autoturism, emana halenă alcoolică şi se afla într-o stare vădită de ebrietate.

Polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să oprească autoturismul şi să scoată cheile din contact.

Bărbatul a refuzat, având o atitudinea recalcitrantă, motiv pentru care, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava au procedat la scoaterea acestuia din autoturism şi imobilizarea prin încătuşare.

Întrucât în urma testării de mai multe ori cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul a fost „Eroare”, bărbatul a fost condus la spital, în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei, însă acesta a refuzat prelevarea probelor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” şi ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Bărbatul de 38 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate.

comments

comments




Leave a Reply

avatar