full screen background image

Un tânăr din Marginea a comunicat poliţiştilor datele de stare civilă ale fratelui său, pentru că mergea cu maşina deşi avea permisul suspendat

În noaptea de miercuri spre joi, la ora 24.00, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Marginea, au oprit pentru control autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, care se deplasa pe DJ 209 K, pe raza comunei Marginea, din direcția Sucevița spre Volovăț.

Oamenii legii i-au solicitat conducătorului auto documentele personale și pe cele ale autoturismului, ocazie cu care acesta a prezentat autorizația de circulație provizorie și polița RCA, declarând ca nu are asupra lui permisul de conducere și cartea de identitate.

În vederea stabilirii identității conducatorului auto, i s-a solicitat acestuia să comunice datele de stare civilă.

S-a procedat la verificarea datelor în baza de date a Poliției române, ocazie cu care s-a constatat că șoferul nu corespundea din punct de vedere a fizionomiei cu cea a conducătorului.

Tânărul a fost condus la sediul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, în vederea stabilirii identității, ocazie cu care s-a constatat ca este un tânăr de 26 ani din comuna Marginea, având permisul de conducere suspendat din data de 12 decembrie.

Acesta a declarat că știa datele de stare civilă ale fratelui său, pe care le-a comunicat polițiștilor în scopul de a-i induce în eroare și pentru a nu se alege cu dosar penal.

Polițiștii efectuează în cauza cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “falsul privind identitatea”, cauza urmând a fi soluționată procedural de către Postul de Poliție Marginea, după cum a transmis, pentru VIVA FM, comisar șef Daniel Andrei, șeful Poliției Marginea.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar