full screen background image

Un coş de fum deteriorat a declanşat un incendiu la o gospodărie din Podul Coşnei, în această noapte (video)

Militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Coşna, au intervenit, în această noapte, cu trei autospeciale, două motopompe şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui P.D., din satul Podul Coşnei, comuna Coşna.

La sosirea echipajelor, ardeau casa de locuit şi un fânar, existând pericolul de propagare la o altă locuinţă, aflată la doar 4 metri de focar.

Pe timpul intervenţiei, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical pentru două persoane, un bărbat, de 56 de ani, şi o femeie, de 87 de ani, care au suferit atacuri de panică. Ulterior, aceştia au refuzat transportul la spital.

Incendiul, anunţat la ora 23:49, a fost lichidat la ora 4:50.

Au ars acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi şi fânarul pe 16 metri pătraţi. Au mai ars obiecte de mobilier, bunuri de uz casnic, aparate electrocasnice şi elemente de tâmplărie. S-au degradat pereţii portanţi pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi şi tavanul pe 60 de metri pătraţi.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului provenit din coşul de fum deteriorat.

Pompierii au salvat cea de-a doua casă de locuit şi alte bunuri.

comments

comments




Leave a Reply

avatar