full screen background image

Accident rutier în intersecţia de la Nordic, provocat de un sucevean care conducea beat şi fără permis

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit, marţi, la ora 18:30, cu modulul SMURD şi o autospecială cu apă şi spumă, în urma unui accident rutier, produs în municipiul Suceava, pe bulevardul George Enescu, în zona „Nordic”.

La faţa locului, un autoturism a părăsit suprafaţa carosabilă şi a intrat într-un stâlp de susţinere, pe care l-a rupt. Conducătorul auto nu a fost încarcerat, însă nu se putea mişca.

După ce au luat măsurile specifice de siguranţă, salvatorii au imobilizat victima şi au extras-o.

Autorul accidentului era în vizibilă stare de ebrietate şi, conform poliţiştilor de la Biroul Rutier Suceava, nu figurează cu permis de conducere.

Rănitul, un bărbat în vârstă de 42 de ani, a fost preluat de echipajul pompierilor de pe ambulanţa SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă), care după ce i-a acordat primul ajutor medical, l-a transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava.

Ulterior, pompierii au îndepărtat stâlpul şi resturile rezultate în urma accidentului şi au sablat suprafaţa de rulare de scurgerile de combustibil, pentru evitarea altor evenimente neplăcute.

comments

comments




Leave a Reply

avatar