full screen background image

Sute de suceveni au ţinut să-i dăruiască lui Narcis bucuria Crăciunului!

Crăciunul este o perioadă când sufletul oamenilor devine mai bun, este mai multă pace și bunăvoință între noi.
Este momentul din an în care îi ajutăm pe cei nevoiași.

Unul dintre ei este Narcis, un copil greu încercat, care are nevoie de sprijunl nostru.

Narcis are 13 ani și locuiește în satul Probota, comuna Dolhasca.

Povestea lui tragică a început în 2013, când s-a urcat pe un stâlp electric și a fost electrocutat.

Din cauza complicațiilor apărute, s-a luat decizia amputării ambelor brațe.

După accident, Narcis a fost nevoit să renunțe la școală.

El are nevoie de proteze, pentru a se putea bucura de activitățile copilăriei.

De aceea, alături de prietenii noştri, am organizat luni, la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Ioan Nepomuk”, evenimentul caritabil intitulat „Dăruiește-i lui Narcis bucuria Crăciunului!”.

Câteva sute de suceveni au ţinut să ia parte la manifestare, programul artistic fiind asigurat de Grupul Folk ”Symbol”, Cvartetul vocal ”Cantabile”, Cvartetul instrumental ”Royal”, Elvis Buruiană, Vlăduț Moisii, Alexandru Cozaciuc, Prof. Lect. Dr. Daniel Dragomirescu, Prof. Johannes Onesciuc și Prof. Lucian Rusu.

De asemenea, a avut loc o licitație, în cadrul căreia s-au vândut lucrări ale artiștilor plastici Camelia Rusu-Sadovei, Pușa Pâslaru, Lucia Pușcașu, Oana Hrișcă, Niculai Moroșan, Mihai Pânzaru PIM și Iulian Asimionesei.

Banii strânși în cadrul evenimentului organizat special pentru Narcis, vor fi donați pentru cumpărarea protezelor, care îl vor ajuta să bucure de lucrurile normale.

Partenerii proiectului au fost Universitatea Națională de Arte ”G.Enescu” Iași, Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava și Biserica Romano-Catolica ”Sf. Ioan Nepomuk” Suceava.

VIVA FM încearcă sa adune oameni buni, ca împreună să-i dam o mână, să-i fie de ajutor lui Narcis.

Le mulţumim tuturor celor care au vrut să-i dea o mână de ajutor lui Narcis. Sau poate două!

Puteți face donații la ASOCIAȚIA TIMPUL LIBER PAS CU PAS, cont IBAN RO29BTRL03401205K73531XX, contact: Isabela Apavaloaie – 0742 094416.

Narcis are 13 ani și locuiește în satul Probota, comuna Dolhasca, județul Suceava. El face parte dintr-o familie nevoiașă, cu alte 2 surori. Povestea lui tragică a început în 2013, când s-a urcat pe un stâlp electric și a fost electrocutat. A ajuns la Spitalul de Urgențe Suceava, de unde a fost transferat la spitalul „Grigore Alexandrescu” București. Din cauza complicațiile apărute, s-a luat decizia amputării ambelor brațe. După accident, Narcis a fost nevoit să renunțe la școală, din cauza amputării membrelor superioare.

07 decembrie

În urma consultației de pe 6 decembrie, costurile estimative pentru protezele lui Narcis sunt de circa 14. 500 de euro. Potrivit șefului clinicii din Oradea, medicul Jaco Du Plessis – circa 2.000 de euro ar urma să fie suportați de Casa de Asigurări de Sănătate. Clinica Thera Nova va încerca să adune din sponsorizări, alți 2.000 de euro.
10.500 de euro îl desparte pe Narcis de bucuriile copilăriei!!!

06 decembrie

A venit Moș Nicolae și la Narcis cu haine și dulciuri, dar și cu o consultație de specialitate la Oradea – Clinica THERA Nova. Îi mulțumim șefului clinicii, medicul Jaco Du Plessis, pentru omenie și profesionalism!

Tu te-ai gândit ce poți face cu mâinile tale? Îi poți da o mână de ajutor lui Narcis. Sau poate două. Narcis are nevoie de proteze, pentru a se putea bucura de activitățile copilăriei. Banii strânși în cadrul evenimentului organizat special pentru el, vor fi donați pentru cumpărarea protezelor, care îl vor ajuta să bucure de lucrurile normale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar