full screen background image

Consilierii locali rădăuțeni se întrunesc pentru ultima ședință a anului

Marți, 20 decembrie, consilierii locali rădăuțeni se întrunesc pentru ultima ședință ordinară a anului 2016.

Pe ordinea de zi sunt trecute 15 puncte care vor fi discutate în detaliu și supuse la vot.

Primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, a inițiat majoritatea proiectelor de hotărâre.

Unul dintre ele este cel privind completarea locurilor de parcare aparținând domeniului public, destinate închirierii în parcările de reședință.

Un alt ptoiect se referă la aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu construire două blocuri de locuințe colective tip P + 4E + M.

În ședința de astăzi, consilierii vor decide, la propunerea viceprimarului Bogdan Loghin, dacă i se va acorda titlul de cetățean de onoare lui Dumitru Parfene, după care vor vota care va fi cuantumul burselor de performanță, de merit, de studiu, de ajutor social pentru elevii din învățământul preuniversitar de stat din Rădăuți.

Planul de ocupare a funcțiilor publice pentru anul 2017 la Unitatea Administrativ Teritorială Rădăuți va fi de asemenea în atenția deliberativului local, ca și înființarea postului de administrator public și aprobarea criteriilor, procedurilor și atribuțiilor specifice ocupării acestei funcții și a modelului contractului cadru de management.

Rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2016 este unul dintre punctele importante de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local de astăzi.

Discutarea proiectului de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru serviciul public de producere, transport și distribuție a energiei termice prestat de SC Servicii Comunale SA Rădăuți va încheia ultima ședință a consilierilor locali pentru anul 2016.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar