full screen background image

Femeile social-democrate din judeţul Suceava au oferit cadouri copiilor din Centrul de Plasament ”Mihail și Gavril” Solca

Femeile social-democrate din judeţul Suceava au adus un zâmbet pe fețele copiilor aflați în Centrul de Plasament ”Mihail și Gavril” Solca.

Duminică, 18 decembrie, Organizația Județeană a Femeilor Social Democrate Suceava a făcut o surpriză celor 40 de copii aflați în centrul de plasament ”Mihail și Gavril” din Solca.

Cadouri constând în imbrăcăminte, rechizite, jucării, dulciuri și fructe au fost oferite micuților de către mai multe reprezentante OFSD în frunte cu Oana Pintilei, președinta Organizației județene Suceava și Mihaela Alina Molea, președinta Organizației locale Arbore.

Timp de câteva ore emoția și bucuria a fost la ea acasă în centrul de la Solca copii oferind la rândul lor, în timp ce deschideau cadourile, povești, emoții, zâmbete și îmbrățișări.

”Am fost și în alte rânduri la Centrul de Plasament din Solca, dar acum în preajma sărbătorilor de iarnă ma bucur că am putut fi din nou alături de acești minunați copii. Și aici era nevoie să vină Moș Crăciun și ne bucurăm că de data asta l-am ajutat noi. Rămânem consecvente principiilor noastre și suntem convinse că este rolul și datoria noastră să venim cu soluții pentru rezolvarea problemelor sociale, dar și să sprijinim, mai ales acum în prag de sărbători, persoanele care se află în dificultate” a apreciat Oana Pintilei, președinta Organizatiei Județene de Femei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar