full screen background image

Două persoane grav rănite, după ce s-au răsturnat în Suceava cu maşina condusă, fără permis, de un tânăr de 20 de ani din Frumosu

În această noapte, la ora 00.55, în timp ce conducea autoturismul, pe str. Grigore Al. Ghica din municipiul Suceava, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă, un tânăr de 20 de ani, din comuna Frumosu, ce nu posedă permis de conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers.

Astfel, a pătruns pe contrasens și a lovit o bordură, după care s-a răsturnat și a acroşat autoturismul condus de un bărbat, de 29 de ani, din comuna Calafindeşti.

După producerea accidentului, tânărul de 20 de ani a fugit de la faţa locului.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a doi tineri, unul de 18 ani, din comuna Șcheia, şi celălalt de 20 de ani, din localitate, precum și rănirea ușoară a altor doi tineri, unul de 21 ani, localnic, şi celălalt din comuna Frumosu, toți pasageri în autoturismul condus de tânărul de 20 de ani.

Conducătorul auto de 29 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului” şi „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar