full screen background image

USR ameninţă cu proteste în stradă dacă Dragnea va fi propus premier

Liderii Uniunii Salvaţi România ameninţă cu proteste în stradă în cazul în care Liviu Dragnea va fi propunerea PSD pentru preluarea mandatului de premier, în locul lui Dacian Cioloş.

Candidatul USR aflat pe prima poziţie a listei la Camera Deputaţilor în Alba, Christian Schuster a declarat că “vor fi mişcări de stradă masive din structurile USR, dar şi din societatea civilă neafiliată politic, nealiniată, dacă aşa ceva se va întâmpla”.

Tot el avertizează că “PSD ar trebui să se gândească mult mai bine dacă doreşte să arunce ţara într-o luptă socială de genul ăsta în plină iarnă sau dacă aşteaptă totuşi puţin să se liniştească apele după nişte alegeri atât de învolburate cum au fost acum”.

Christian Schuster a adăugat că social-democraţii ar trebui să nominalizeze pe altcineva la Palatul Victoria, un viitor premier care să fie acceptat şi de partidele parlamentare din opoziţie.

Contactată telefonic la Antena 3, Clotilde Armand a afirmat că acesta nu este punctul de vedere al USR și că, dacă vor fi mișcări de stradă, ele ”vor fi spontane, nu orchestrate de USR”.

Întrebată ce se va întâmpla cu Christian Schuster, după aceste afirmații, Clotilde Armand a afirmat că nu s-a discutat încă despre acest lucru, în interiorul partidului.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza